Populære indlæg

lørdag den 19. juni 2010

Pattaya: Røvere stoppet med tyvekoster fra Seven Eleven

T/N: Lørdag meget tidlig morgen lykkedes det politiet at stoppe en nydelig moden mand, som sad bag rattet i en bronze farvet Toyota. Jo men manden var nydelig at se på, det samme var hans bil, men altså, bilen var fyldt med koster til en værdi af sådan cirka 100.000 bath.

Det er PDN som har historien om den nydelige mand med den dårlige karakter, og som var med til at skræmme personalet på Hanuman 7-Eleven døgneren i Jomtien.

Klokken var godt og el midnat natten til lørdag, da en ekspeditrice ringe til Politiet i Pattaya, og fortalte af hendes arbejdsplads lige var blevet frarøvet en masse varer af en bande bestående af i alt fem røvere.

Hun fortalte desuden at en ad røverne, åbenbart den nydelige mand, nu sad bag rettet og drønede af sted med en bronzefarvet Toyota fyldt med koster.

Politiet var hurtigt til at reagere, og fandt da også bilen i en parallel gade, nemlig i Soi Mitchaibancha, hvor den trillede af sted med slukkede lygter. Mon det tricks står i røvernes ABC lektion 1?

Politiet stoppede bilen og arresterede Khun Phakorn Krauphasit,60, som ganske rigtigt havde for cirka 100.000 bath koster med i bilen.

Man mistænker at de øvrige andre medlemmer hoppede af Toyotaen inden det lykkedes politiet at stoppe den flygtende chauffør.

Khun Krauphasit var fra start en barsk benægter. Varerne I bilen stammede bestemt ikke fra tyverier i diverse supermarkeder. Tvært i mod faktisk. Han var på arbejde som en lovlydig mand.

Måske er det også den version han giver sine børnebørn, når han pludselig har råd til at give dem en ispind eller tre?

PDN skriver at de politifolk som sad der og lyttede til manden, havde lidt svært ved at tro på manden. De havde jo fået opringningen far ekspeditricen, manden havde kørt i en lidt afsides parallelgade med slukkede lygter, osv.

Efterforskningen flyttede sig for en stund til kvinden, som anmeldte sagen fra start, nemlig
Khun Kaewbuttree, som var assisterende chef I den røvede Seven Eleven butik.

Hun fortalte at fem mennesker, tre kvinder og to mænd, var kommet ind I butikken, hvor de sådan ret ligefremt bare havde stjålet fem kasser med modermælkserstatning, hvor efter at de stak af i den bronzefarvede Toyota.

Khun Kaewbuttree havde trods al det stress som et røveri kan medføre, alligevel været afslappet nok til at bruge sine øjne.

En af de to mænd havde et kunstigt ben, havde hun set.

Den anholdt Khun Krauphasit, som havde begge sine naturlig ben, forblev i forvaring hos politiet, anklaget for tyveriet I den omtalte Seven Eleven i Jomtien.

De øvrige fire til fem røvere eftersøges stadig.

Politiet prøver nu at finde de retmæssige ejere af alle de koster, som man fandt i Toyotaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar