Populære indlæg

tirsdag den 15. juni 2010

Bangkok: Hustru til colombiansk bankrører arresteret da hun besøgte sin mand detentionen

T/N: Politiet har arresteret hustruen til en af de colombianske røvere, som netop nu sidder fængslet mistænkt for at have stjålet 12 mio. baht fra en pickup som var parkeret Krung Thai Bank hovedsøde i Bangkok fredag den 4.juni.

Tre colombianere er mistænkt for at have deltaget i røveriet.

Omar Giovanni Rodriguez Apote, 34, en colombiansk statsborger blev arresteret lørdag med et spansk pas, da han opholdt sig på et hotel i Soi Ramkhamhaeng65 i Bang Kapi distriktet med 1.9 mio. baht.

Mr Apote's hustru Caria Maria Kore Condono,blev arresteret søndag, da hun besøgte sin mand I detentionen på Lumpini politi station. Vidner havde set hende med sin mand da røveriet blev gennemført. Politiet beslaglagde efter arrestationen 100,000 baht i kontanter, som hun havde på sig.

Ms Condono erkendte faktisk at hun var med sin mand under røveriet, men hun påstod at hun ikke vidste, hvad hendes mand havde gang i, forklarer politiet til Bangkok Post.

Samme politi er overbevist om at en Mr Samiento flygtede til Malaysia med 10 mio bath, via grænseovergangen i Sadao border.

Modsat er en anden af de mistænkte, Mr Faramento formodentlig stadig i Thailand, af den simple grund at der ikke er registreret en udrejse nogen steder.

Lumpini politi bad søndag Bangkoks sydlige kriminalret om at forlænge forvaringen af Mr Apote med yderligere 12 dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar