Populære indlæg

tirsdag den 22. juni 2010

Pattaya: Korrupt politi beskyttelse af spillebule afsløret af Den Kongelige Marines narko betjente

T/N: Tirsdag morgen var en PattayaOne journalist endnu en gang med ”Royal Thai Navy Narcotics Unit fra Sattahip på arbejde.

Denne gang reagerede Den Kongelige Marine på oplysninger om at der foregik ulovligt spil i en spillebule. Og endnu værre, ejeren ville føle sig meget sikker, fordi hun konsekvent betaler det lokale politi for at beskytte hende, så hendes ”forretning” kan gøre stille og roligt, uden unødvendige problemer.

Men her tirsdag morgen blev eventuelle aftaler med lokalt politi sat ud af kraft af ingen andre end Den Kongelige Marine i Thailand, hvis man da skal tro journalisten fra PattayaOne.

Spillebulen var placeret i Plu Ta Luang, i udkanten af Pattaya.

I alt 7 mennesker blev arresteret, efter at de blev taget på fersk gerning. De spillede ”Hi-Low” om penge.

Den hovedansvarlige for det ulovlige arrangement var Khun Gamontorn, 52. Hun ringede straks til nogle af sine lokale politifolk, og forklarede dem, at nogle fremmede politifolk fra Den Kongelige Marine var kommet for at arrestere hende.

Det lokale politi skulle ikke have noget klinket, og nægtede at hjælpe den kvinde som havde betalt dem beskyttelsespenge.

I stedet prøvede hun, at betale de nye ”fremmede” politifolk af med 40.000 bath, skriver PattayaOne.

Men de nægtede at give op midt i aktionen, og de fik udleveret navnet på den politi officer, som Khun Gamontorn tilsyneladende betaler 40.000 bath pr måned for at holde hendes spillebule kørende.

Det lokale politi vil nu bliver efterforsket af Den Kongelige Marine. Og her kommer så det sjove.

Marine politiet tog de syv anholdte med på den lokale politistation, som efter sigende var det sted, som var betalt for at beskytte spillebulens ejer og hendes kunder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar