Populære indlæg

mandag den 28. juni 2010

Phuket: Fiskesovs er det nyeste våben i kampen mod at ende i narkopolitiets net

T/N: En traditionel thailandsk fiske og chili sovs, er det nyeste våben mod narko politiets hunde og teknisk udstyr.

Amfetamin og andre ”gode” sager pakkes nu ind i den stinkende thailandske fiske og chili sovs ”pla raa”.

Benene ”back to nature” nyhed kom frem, da politiet i Phuket præsenterede deres seneste fangster, når det handler om narko salg på paradisøen.

Pænt på række sad fire formodede lovovertrædere. Tre mænd og én kvinde. Tre der var gamle nok til at komme i avisen, med navns nævnelse og foto, nemlig Kanthida Phum, 26, Pratumwan Meesuk, 27, begge fra Kamphaeng Phet provinsen, og Khun Sarote Nijnet, 27, fra Surat Thani, samt den fjerde som er under den kriminelle lavalder, og derfor navne beskyttes.

Politiet arresterede de fire i et hus i Soi Songkhun in Chalong klokken cirka klokken 11 lørdag formiddag.

De tre voksne blev anklaget for at være I besiddelse af amfetamin, mens knægten på 17 blev sigtet for at være i besiddelse af ulovlige stoffer.

Politiet var gået I aktion, fordi selve det at ryge amfetamin var en Ganske almindelig ting I det lille hjem, hvor de unge blev arresteret.

Desværre udeblev den store fangst, trods det store opbud af ordenshåndhævere.

Da de anholdte tilstod det alle kunne se, at de var I besiddelse af amfetamin piller, betroede de politiet det faktum, at pillerne blev købt af en mand fra Isarn, som hed Khun Ek. Og at de betalte 300 bath pr pille.

De anholdte havde flere oplysninger til de undrende politifolk.

Pillerne blev sendt i plastbokse, som indeholdt en af de traditionelle fiske og chilisovse Pla Raa, føj for en stank, for at snyde narkohunde og hvad politiet ellers bruger til at opspore amfetamin og andre former for narko.

Metoden er allerede kendt af politiet, fortalte politioberst Wichit, som styrede pressekonferencen.

Og som den gode embedsmand han forhåbentlig er, har han nu givet sine folk besked om at holde øje med mistænkelige leveringer af den thailandske fiske og chilisovs, så Chalong kan lykkes i kampen for at gøre området narkofrit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar