Populære indlæg

tirsdag den 29. juni 2010

Dansker død i Thailand - efterladte siger tak for hjælp

Via EB.dk: Carsten Alfred Larsson døde i sidste uge i Thailand. Mange danskere hjalp ham med penge i den sidste tid.

8000 kroner blev der samlet ind, så 48-årige Carsten Alfred Larsson kunne betale hospitalsregningerne, og regningen for et par dage på hospicet Dok Kaew Gardens i Thailand.

Mange af pengene kom fra nationen!-medlemmer, der reagerede på historien om den pengeløse dansker, der fik 'dødsdommen' galoperende lungekræft af de thailandske lægerne i foråret. Alfred var ikke forsikret, hans børn i Danmark havde ingen penge, og derfor blev mange læsere rørt over Alfreds situation.

Alfreds ven i Thailand, Brian Sørensen, betalte lægeregningerne i første omgang, og stod siden for en indsamling, da nationens! medlemmer bad om en mulighed for at hjælpe Alfred. Brian Sørensen siger tak for støtten og hjælpen på Alfreds vegne, og her kunne man håbe at historien endte. Men Alfred har ikke fået fred på Facebook.

Flere personer mente nemlig, at indsamlingen til Alfreds lægeregninger var et fupnummer, og oprettede derfor Carsten Alfred Larsson.!-gruppen er snyd. Gruppen er stadig aktiv, og Brian Sørensen er ked af at facebook ikke lukker gruppen:

- De bruger Carstens navn, uden tilladelse eller accept. Der er rigtig mange, der har anmeldt dem og gruppen, til Facebook, men der sker bare ingenting. Jeg/ vi aner simpelthen ikke, hvad vi skal stille op, med disse kyniske mennesker og Deres gruppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar