Populære indlæg

torsdag den 17. juni 2010

Korat: Tysker og hans thai hustru i uforklarligt selvmordsdrama

T/N: En tysk mand med mange års bopæl I Thailand og hans thailandske hustru er fundet døde I deres fælles hjem i Korat. Det formodes at de to har begået selvmord.

Klokken 01.40 torsdag morgen modtog politiet en anmeldelse fra naboer til et tysk thailands par, som havde boet i deres fælles hus i 10 år.

Naboerne forklarede politiet, at der kom en fæl stank fra parrets hus. I 200/4 Payuptis Road, Soi 4, Nai Mueng, Nakorn Ratsrima, det officielle navn for byen som i folkemunde kaldes Korat.

Parrets hus er placeret på et stort stykke land. Politiet fandt porten til ejendommen ulåst, og parrets Nissan Tiana stod parkeret i opkørslen.

Selve hoveddøren var dog låst. Så politiet brugte deres lommelygter til at tage et kig ind i dagligstuen, hvor parret lå, og det var helt oplagt at de begge var døde.

Dermed havde naboer, og politi, en forklaring på den nærmest ulidelig stank.

Supap Rese, 60, lå på ryggen med ansigtet dækket af et håndkæde. Hun havde et skudhul I hovedet.

Ved siden af hende lå hendes mand på gulvet. Mr. Gunter Rese, 73, lå på ryggen i en T-shirt og et par shorts. Han havde et skudhul i sin højre tinning.

Lige ved siden af ham fandt politiet en pistol.

Man formoder at parret havde ligget døde i deres hus i cirka én uge.

Tre breve blev fundet I huset. Et var sat fast på indersiden af hoveddøren. Det andet var sat fast til et billede på dagligstuens væg. Og det tredje brev blev fundet klistret fast til væggen.

Alle tre breve havde den same tekst, skrevet på Thai.

”Alle værdier, ejendom, jord, alle genstand skal forblive som de er de næste 10 år. Vi vil begraves hos Toong Sawang Templet. Ingen gæster skal inviteres til vores begravelse. Send venligst detaljer om vores død til den tyske ambassade, 9 South Satorn Road, Bangkok”

Begge de døde havde underskrevet alle tre breve.

Sammen med brevene fandt politiet 200.000 bath på en skænk med en besked om at de penge skulle betale for parrets begravelse.

Naboer har til politiet fortalt, at de to var meget vellidte i området. De havde 600,000 baht til templet hvor de ville begraves.

Om aftenen bragte de ofte mad og stearinlys til eleverne i den lokale skole som lå i nærheden af deres hus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar