Populære indlæg

mandag den 21. juni 2010

Pattaya: Tre håndlangere for lånehaj anholdt for brutalt at ølflaskesmække politi officer

T/N: Tre thai mænd i deres bedste alder er anholdt i forbindelse med de grimme overfald på en politiofficer tidligt torsdag morgen i sidste uge, skriver PattayaOne.

En politiofficers hustru havde uden hans vidende kautioneret for en venindes lån hos en af de slemme, en vaskeægte lånehaj.

De forsøgte at inddrive 6.000 bath i forfaldne afdrag hos politiofficerens hustru mens hun og hendes mand hyggede sig klokken tre om morgenen, ja det bliver så fredag morgen i sidste uge.

Men da parret endte med at afvise at betale de forfaldne 6.000 bath, var opkræverne ikke mere skræmte, end at de fandt sig nogle ølflasker, og begyndte at knalde til Khun Banjob.

Politi officeren blev næsten ikke såret. Kun en flænge eller to i panden, og nogle underlige lilla mærker rundt omkring i ansigtet

Politiets efterforskning i sagen pegede hurtigt mod tre mistænkte herrer, med forbindelse til “Cash Today” butikken, placeret på Third Road i Pattaya.

De tre var de hovedmistænkte i overfaldet på en af deres kolleger.

De mistænkte var Khun Wisanoo, 47, Khun Tawatshai, 36, og Khun Niran, 42, som blev opsporet i et hus i Nongprue området på den østlige side af hovedvejen.

En fjerde herre, han ejede faktisk huset, hvor anholdelserne fandt sted, fik også lige monteret et sæt håndjern, hans navn var Khun Sompan, 39.

En god grund til, at de klikkende håndjern blev monteret får du her: to pistoler og 148 kugler blev beslaglagt.

Politiet har yderligere otte mennesker noteret, på deres skriveblok. Måske kommer der flere til. Udlåning af penge, er tilsyneladende en profitable branche, hvor man har råd til at aflønne en forfærdelig masse mennesker.

Den vigtigste af fyrene på skriveblokken, er Khun Prapot, 34.

Da ølflaskesmækkeriet fandt sted, blev der faktisk stjålet 6.000 bath og e mobiltelefon fra den overfaldne politi officer, Khun Banjob, og hans hustru – kautionisten. Det er den slags detaljer politiet gerne vil diskutere med Khun Prapot.

Khun Banjob har det efter omstændighederne godt. Hans ansigt heler som det skal, og han forventes at kunne genoptage sit arbejde som politimand sidst på ugen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar