Populære indlæg

lørdag den 19. juni 2010

Phuket: Chefdommer: Ungdomsforbrydere mangler forstående og omsorgsfulde forældre

T/N: Hovedparten af de ungdomsforbrydelser som finder sted i Phuket, udføres af unge mellem 13 år og 18 år, siger chefdommer hos Phukets provins børne og familieret, Methinee, siger til Phuket Gazette

De unge kriminelles grunde til at ende i kriminalitet er ikke mere uforståelige i Phuket, end så mange andre steder på kloden.

Chefdommeren er sikker på, at det handler om mangel på kærlighed, forståelse og omsorg. Den type unge bliver dovne, og de vil hverken arbejde eller studere. De foretrækker at dalre rundt, og tilslutte sig motorcykle bander, siger Chefdommer Methinee.

Hun forklarer også, at røveri er de unges mest foretrukne forbrydelse. Specielt er motorcykle tyverier meget udbredte.

Men de unge er amatører, så de bliver nemt fanget af politiet. I stedet for at skille sig af med deres stjålne motorcykel, ved at sælge dem i løsdele, bliver de ved med at køre rundt på det stjålne køretøj med deres kammerater.

Phukets provins ret for børn og familier, har en statistik for ungdomsforbrydelser.

Og med hjælp fra Phuket Gazette, kommer den så lige her:

I 2009 var der 147 røverier. Narkotika sager var der 112 af, der af var 54 vedr. amfetamin, 32 for kratom, noget som kan minde om hash, og så 26 sager med marihuana.

Røverier i Phuket i hele 2009.

I dette års første fem måneder har der allerede været 88 røverisager, og 54 narko sager. Hvis man kigger i chefdommerens kaffegrums, er der altså ikke meget som tyder på, at der er bedre tider på vej, når det gælder ungdomskriminalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar