Populære indlæg

onsdag den 23. juni 2010

Phuket: Politiet arresterer to bagage portører for tyveri

T/N: To mænd som var en del af holdet, som slæbte bagage til og fra fly i Phukets lufthavn, er blevet anholdt for adskillige tilfælde af tyveri.

Det var deres tyveri fra den australske turist Bret Drinkwater, som satte hele sagen i gang, fra den første opringning til Politi og lufthavn i Phuket, til da politiet fandt bade de aktuelle tyvekoster, som tilhørte australieren, plus mange andre koster, skriver Phuket Gazette.

Den australske turist Bret Drinkwater rejste ved middagstid i går, fra Phuket til Suvarnabhumi Airport in Bangkok med et Thai Airways fly.

Da han ankom til Bangkok, manglede han både en iPhone, og en Nokia mobiltelefon. Da han indlevere tasken i Phukets lufthavn, var de savnede ting i tasken.

Da han fik tasken tilbage, efter flyveturen til det thailandske kongerige hovedstad, var de væk.

Bret Drinkwater anmeldte sagen til politiet i Suvarnabhumi lufthavnen, og få minutter senere kimede en telefon i Phuket.

En simpel rutine blev derefter gennemført i lufthavnsbygningen. Vagtlister blev tjekket, og det var de to unge thaimænd Halem Kha-mi-duay, 18, fraSongkhla, og Santi Toela-wee, 24, fra Nakhon Sri Thammara, som havde haft ansvaret for bagagen som behandlet i forbindelse med Thai Airways afgangen.

De to tilstod hurtigt at de havde stjålet Bret Drinkwaters iPhone og mobiltelefon.

Da politiet ransagede de to mænds boliger, fandt man adskillige andre tyvekoster. Der i blandts Bret Drinkwaters savnede værdier.

De to er nu tilbageholdt på politistationen i Thachatchai.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar