Populære indlæg

fredag den 25. juni 2010

Pattaya: Indisk far dræbt i endnu en Jetski ulykke

T/N: Noget der skulle være en lykkelig og givende oplevelse for en indisk familie, endte torsdags på en ualmindelig tragisk facon. En fader, som nød samværet med sin familie, blev dræbt i endnu en af alt for mange Jetski ulykker, da han sammen med sin 14- årige datter stødte sammen med en anden Jetski.

Fadere brækkede sin nakke og et ben.

Den 14- årige datter, brækkede sin kæbe og beskadigede sin hofte meget alvorligt. Hun er indlagt på Pattaya Memorial Hospital.
.
Den dræbte fader er Mr. Uma Dhar Kesarwani, 46, og hans hårdt kvæstede datter er Sakshi Kesarwani, 14.

Politiets efterforskning kom fem til følgende detaljer: Ved 17 tiden torsdag havde den nu afdøde Kesarwani sammen med sin hustru, en søn og en datter lejet en Jetski (yellow & white) fra en lokal udlejer.

De kolliderede med en anden Jetski. Vidner har fortalt at den anden Jetski blev ført af en person som var mulat: Indisk_ mellemøstlig, og han flygtede fra uheldet, vi kan vel kaldet det ”hit and swim”? Og han var tilsyneladende ikke kvæstet.

Politiet forsøger nu at finde “hit and Swim” turisten. Heldigvis har politiet modtaget et foto af den flygtende Jetski bruger.

Politiet opfordrer alle, til at henvende sig, hvis de har oplysninger om den efterlyste mand, som med lidt held, kan forvente at få en anklage for uagtsom manddrab, klistret på sin solbrændte pande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar