Populære indlæg

lørdag den 26. juni 2010

Koh Phangan/ Koh Samui: “Full moon party” speedbåde kolliderer – op til 10 er savnet, 70 kvæstet

Opdateret version

Koh Phangan/ Koh Samui: “Full moon party” speedbåde kolliderer – op til 10 er savnet, 70 kvæstet

T/N: Sent lørdag aften blev de ”notorisk livsfarlige” fuldmåne fester i Koh Phangan ramt af endnu en alvorlig ulykke.

To speedbåde som begge var fyldt med turister, stødte sammen fem km. fra Koh Phangan kysten. Indtil videre er der meldt om to savnet, og mere end 30 kvæstede.

Hver eneste måned bliver det østligste punkt af Koh Phangan forvandlet til et gigantisk party, som på godt og ond, giver turister en stor oplevelse, og den involverede turistindustri nogle enorme fortjenester.

Redningskorps på Koh Samui, har bragt de kvæstede til Koh Samuis tre største hospitaler.

thailandnewspaper.asia skriver I en af de seneste artikler, at omkring 30 kvæstede passager er bragt til hospitaler på Koh Samui. Flertallet af de kvæste er bragt til Bangkok International Hospital.

Mange er ram af chok, men eller virker det ikke, som om de rapporterede kvæstelser er specielt alvorlige. Brækkede ben og snitsår er noget af det mest alvorlige.

Mange af passagererne havde drukket, mange af dem var ret berusede, for at sige det mildt, og traditionelt er hash og amfetamin også en del af fuldmåne festerne.

De fleste, hvis ikke alle, passagererne bar redningsvest. Mange af de reddede blev samlet op af redningskorpset, som blev sendt ud til ulykkesstedet lige så snart den alvorlige ulykke skete.

Marinapolitiet tjekker i disse timer med de arrangerende agenter, for at finde ud af de nærmere detaljer, hvor mange deltog i festivalen, hvor mange er savnet, osv.

Netop nu antager man at begge speedbåde var fyldt, det vil sige at der har været op mod 70 turister involveret, plus besætningsmedlemmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar