Populære indlæg

onsdag den 23. juni 2010

Bangkok: Plattenslager spiste ”fint” for 885 US dollars

T/N: En thaimand har over de sidste fire måneder spist god tog ikke mindst dyrt, uden selv at betale for de ekstravagante middage, som hovedsageligt blev indtaget på de absolut dyreste kinesiske restauranter i Bangkok, skriver Bangkok Post.
.
Chatchawal Ngowkimseng, 28, blev arresteret for nylig, da han forsøgte at smutte fra en regning i Sui Sian Chinese restauranten i Bangkok, efter at have hygget sig med at konsumere mad og drikkevarer for 28,318 baht ($885) måltid, som blandt meget andet inkluderede en 200 $ abalone steak, et gigantisk og fantastisk måltid, som han ikke havde skyggen af chance for selv at betale.

I følge politiet, har Chatchawal Ngowkimseng mindst otte gange, lokket sælgere af dyre luksusbiler, til at betale gigantiske regninger, fordi han fik dem til at håbe på, at han ville købe en af deres biler.

Ud fra hvad politiet kan overskue, har forskellige sælgere betalt mad for mindst 155,000 baht, over de sidste fire måneder.

Thai mandens metode var simpel, men effektiv.

Han lavede aftaler med sælgere, som havde dyre biler som BMW, Mercedes-Benz, Land Rover og Bentley, om at mødes på dyre kinesiske restauranter for at diskutere muligheden for at købe en af deres dyre biler. Inden han gik gang med at spise, fik han sælgerne til at tro på, at han var deres nøgle til deres livs handel. Hverken mere eller mindre.

Når han havde slugt sin mad, ville han bede om tilladelse til at gå afsides for at klare en vigtig telefonsamtale, og væk var han så i et splitsekund.

Tilbage sad sælgeren med en næse så lang, at det kunne knibe med at få den bugseret ud af restauranten.

Væk var muligheden for et herligt salg. Til gengæld var en regning af gigantiske dimensioner landet på sælgerens bord.

En af de bedragne sælgere taler ud til Bangkok Post:

“Han ville diskutere køb af syv BMW biler til ham selv, til hans kæreste, og til nogle af hans venner. Og det skulle foregå over en middag”, siger en af de bedragne BMW forhandlere.

“Han bestilte det dyreste måltider på menukortet, og skovlede alt ned med en fart så man skulle tro, at han ikke havde spist i en uge”, siger sælgeren ,som erkender at den ene forretningsmiddag kostede hendes firma 688 $.

Men folk snakker jo sammen.

Også i Bangkoks lille samfund af sælgere af luksusbiler.

Bilbranchen døbte manden ”Middags Banditten”.

Og da Chatchawal Ngowkimseng arrangerede endnu en forretningsfrokost med en sælger i sidste uge, var der koblet en tredjepart på frokosten. Nemlig politiet, som ventede i baggrunden, så de var klar til at slå til, når plattenslageren var klar til sin meget vigtige ”telefonsamtale”.

Chatchawal bliver nu præsenteret for en gigantisk regning, plus en anklage for ubetalte regninger, og tyveri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar