Populære indlæg

fredag den 18. juni 2010

Pattaya: Politi officer fik ølflaskesmæk - hans hustru havde et problem med en lånehaj

P/N: Tidligt fredag morgen sad politiofficer Khun Banjob, 40, og hyggede sig med sin hustru, mens de spiste et måltid mad. Samme rutine, samme glæde.

Og så alligevel.

Hustruen havde et problem, som hendes politiofficer ikke kendte til. Hun havde kautioneret for en venindes lån hos en lånehaj.

Og lånehajer, det er lidt ligesom Seven Eleven. De har åbent hele døgnet. Også når der skal kræves penge ind.

Ikke en gang klokken tre om morgenen, hvor den halve by sover, kan en kautionist få lov til at være i fred.

Politiofficeren tørrede sig om munder, efter et dejligt måltid, og gik et smut på toilettet.

Hvilken herlig morgen. Troede han da.

Da Khun Banjob kom tilbage til hustruens bord, var hun i en større diskussion med seks mænd. Opkræverne fra lånehajen. De ville have de 6.000 bath som hendes veninde ikke havde betalt for, inden hun smuttede.

Forhandlingerne om de forfaldne 6.000 bath begyndte rundt om bordet, og Khun Banjob forklarede ifølge PattayaOne og PDN, hvem han var. At han var en rigtig politi officer.

Måske troede han at de ville blive bange for ham. Hvem ved?

Men da parret endte med at afvise at betale de forfaldne 6.000 bath, var opkræverne ikke mere skræmte, end at de fandt sig nogle ølflasker, og begyndte at knalde til Khun Banjob.

Politi officeren blev næsten ikke såret. Kun en flænge eller to i panden, og nogle underlige lilla mærker rundt omkring i ansigtet.

Khun Banjobs kolleger, Politiet i Pattaya, leder nu efter den bande som er opkrævere for en af Pattayas lånehajer.

Det er i øvrigt tredje gang i løbet af en uges tid at de lokale medier i Pattaya har skrevet om episoder hvor lånehajer har været involveret.

Ud af de tre episoder var den første den værste, en opkræver blev faktisk skuddræbt af to mænd, som politiet formoder, var skyldnere, som gerne ville kunne gå i fred.

Trods gæld til en lånehaj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar