Populære indlæg

onsdag den 2. juni 2010

RP/ Cebu: Politichef vil have borgmesters søn sendt til afvænning

RP/ Cebu: Politichef vil have borgmesters søn sendt til afvænning

AsienNøglen: Send dog Joavan Fernandez på afvænning. Så direkte siger Cebu politichef det som mange tænker.

Ifølge næsten hemmelige rapporter er Talisay borgmesterens søn på amfetamin og hvad der ellers kan gøre de fleste mærkelige.

Der går dårligt nok en uge, uden at den kære Joavan kommer galt af sted med at misbruge sin faders magt, og normalt slipper han godt fra stort set alt, fra sexovergreb til afstraffelse af drenge som arbejder på tankstationer og som er så urimelige, at de forlanger at han skal betale for sin benzin.

Men nu er det blevet nok for fungerende politichef i Cebu, Erson Digal, som nu bakker op om kravet om at “borgmesterens søn” skal et smut I spændetrøje og opleve en “kold tyrker”, så der måske kan komme noget fornuftigt ud af knægten, skriver The SunStar.

“Jeg advarer Joavan til at opføre sig ordentligt, og holde op med at gore hans fader flov. Han skulle stoppe med at fare rundt og spille verdensmester i Talisay,” sagde Digal.

Han tilføjede at Joavan, som satser på at bruge sin faders mangt, er med til at ødelægge borgmesterens navn. Det skal Joavan holde op med, så hans borgmesterfader kan få mere tid til at passe sit hverv som borgmester.

Den fungerende politimester vil også have, at borgmesteren begynder at lade hans søn stå til ansvar for sine handlinger. Lad sønnen klare sig selv, siger han.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar