Populære indlæg

torsdag den 17. juni 2010

Pattaya: Kvinde arresteret for at sælge godtroende medsøstre til bordel i Malaysia

T/N: En kvinde med base i Pattaya, by Khun Tanaporn, 48, har med falske tilbud om normalt arbejde i en spa i Malaysia, reelt solgt tre af sine sine medsøstre til et bordel i Johor Baru, som er grænseby til Singapore. Prisen var 75.000 bath pr kvinde.

Når de uvindende unge thai kvinder ankom til Johor Baru, hvor bordellerne oftest betjener mænd fra nabolandet Singapore, var det allerede fastlåst i en gældsfælde, hvor de skyldte bordellet de 75.000 bath, som det havde betalt til kvinden fra Pattaya.

Det er stort set den historie, som politiet i Pattaya onsdag eftermiddag afslørede på en pressekonference, som den er beskrevet af PDN.

For at komme fri fra jobbet som bordel luder med måske tre, måske 5 eller 8 kunder i døgnet, skulle de hver finde 50.000 bath.

På presse konferencen deltog én af de tre kvinder som var blevet lokket til Malaysia.

Khun Sintorn, 22, var blevet lovet godt arbejde i en spa i Malaysia af den nu Khun Tanaporn.

Yderligere mindst to andre kvinder, blev sendt til Malaysia, på falske forudsætninger.

Khun Sintorn ville tilbage til Thailand, og stak en plade om at et nært familiemedlem var død I Thailand, så hun blev nød til at rejse hjem.

Så snart Khun Sintorn var tilbage i Pattaya, gik hun direkte til politiet, som reagerede omgående. I løbet af kort tid arresterede de agenten med de falske forklaringer, Khun Tanaporn.

Politiet fik fat i hende med hjælp fra anmelderen selv. Hun havde simpelthen bare bedt agenten om et mode, så hun kunne komme tilbage til Malaysia.

Så snart der var øjenkontakt, fik agenten nærkontakt med et sæt håndjern, og hun er nu sigtet for et par håndfulde overtrædelser af næsten lige så mange paragraffer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar