Populære indlæg

tirsdag den 22. juni 2010

Pattaya: Ung kvinde arresterer selv “veninde” som stjal 50.000 bath fra hende

T/N: En ung kvinde, Khun Uthaiwan Phusa, 19 som blev frastjålet 50.000 bath af en tvivlsom veninde, har efter seks måneders efterforskning fundet tyven, og arresteret hende, skriver PDN.

Det unge kvindelige offer, havde fået hjælp med efterforskningen af sin søster, og de to var med til at gennemføre den civile arrest af tyven, Khun Phatchramai Wisetnork, 30, tirsdag morgen.

Da politiet endelig ankom, blev de af ofret og dennes søster præsenteret for 1 styk tyveknægt i form af en endnu yngre kvinde Khun Wisetnork som var blevet udsat for en civil arrest på Eurasia Serviced Residence, i Soi Yensabai i det sydlige Pattaya.

Miss Phusa forklarede sagen til politiet. Khun Phatchramai Wisetnork havde stjålet hendes ATM kort i januar i år, og ved fire fem forskellige lejligheder havde hun hævet mindre beløb på kortet, alt I alt 50.000 bath.

Ejeren af ATM kortet, Khun Phusa, anmeldte tyveriet den 6. januar til bade politiet og til hendes bank Kasikorn.

Senere fik ofret udleveret billeder af kvinden som havde hævet pengene. Og det var Khun Phatchramai Wisetnork.

Efter at have brugt meget tid på at lede efter tyven, fik hun for Ganske nylig at vide, at Khun Phatchramai Wisetnork arbejdede i en bar i Walking Street, og at hun faktisk boede i Eurasia Serviced Residence i South Pattaya, som faktisk er et rimeligt pænt sted.

Af sted gik det til tyvens bopæl, hvor offeret og hendes søster satte sig og ventede på tyven.

Da politiet ankom for at gøre anholdelsen af Khun Phatchramai Wisetnork mere officiel, blev ordensmagten forelagt fotos fra de kameraer som var i de ATM automater, hvor pengene blev hævet.

Khun Wisetnork blev omgående anholdt, og taget med på Pattaya Politistation for nærmere afhøring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar