Populære indlæg

tirsdag den 13. juli 2010

16 årige pige til sin fyr: Hjælp mig med at røve eller skrid

T/N: En 16 årig thaipige i Phuket pressede sin to år ældre kæreste til at deltage i hendes røverier. Hun havde lært faget af sin eks fyr, og bare fordi fyren var skiftet ud, ville hun fortsætte med at score kassen, skriver PhuketWan.

Og det fik fyren så at vide på en måde så han kunne forstå det. Hvis du ikke gør det her, finder jeg en anden kæreste, var den klare besked der kom fra pigen som er for ung, til at blive nævnt ved navn, men gammel nok til at have begået syv røverier.

Den unge pige håbede på at hver taskerøveri ville give dem 10.000 bath, det var det hendes læremester, ekskæresten havde sagt at det gav.

Sådan gik det ikke helt.

Det første røveri gav ikke 10.000 bath, men sølle 30 bath, det er vistnok det en engelsk sproget avis koster i Thailand.

Det andet røveri var en smule mere lukrativt. På Soi Thanu i Chalong fik de hele 900 bath og en mobiltelefon.

Udenfor Rawai templet stjal de den tredje taske, 800 bath, og ingen mobilos.
Udenfor Bank of Ayudhya i Chalong var gevinsten 500 bath, i Soi Saiyun i Rawai blev det til 100 bath og en mobiltelefon.

Udenfor Vichit Resort var der et kreditkort og nogle documenter, men ingen kontanter.
Og så kommer vi til parrets sidste røveri indtil videre. Røveri nr. Syv, som fandt sted på Suanmaprow Market i Rawai, denne sidste gang var der kun et ATM kort og nogle aviser.

Mere var der altså ikke I den unge piges eks kæreste pralerier.
Mandag blev de stoppet I en vejafspærring, simpelthen fordi de og deres MC passede fint til det signalement som nogle af deres ofre havde givet politiet.

De to teenagere var dog flinke til at få tilstået deres ugerninger. Den unge piges navn kan som skrevet tidligere ikke nævnes ved navn, og hun erkendte at hun havde presset sin nye kæreste til at hjælpe hende med røverierne.

Hun glemte i øvrigt at fortælle sin nye kæreste en enkelt lille detalje om den gamle kæreste.

Han sidder i spjældet. Lidt pikant hvis de to fyre nu også bliver cellekammerater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar