Populære indlæg

mandag den 19. juli 2010

Pattaya: Munke arresteret for misbrug af narko

T/N: Tidligt mandag morgen, blev tre munke anholdt i Pattaya- Sattahip området.

Politiet gennemførte en razzia i Sattahip Templet. De arresterede først én munk, og den aktion medførte hurtigt, at yderligere to munke blev arresteret, skriver PattayaOne.

Aktionen begyndte faktisk udenfor selve templet, hvor politiet arresterede en narkohandler, Khun Uraiwan Banlengsena, 29. Hun blev arresteret, da hun var på vej ud af Sattahip i soi Thammavitthaya.

Under politiets afhøring af Khun Banlengsena, indrømmede hun, at hun havde solgt amfetamin piller for en kendt notorisk kvindelig narko grossist, Khun Phornthep Phuttharaksa.

På toppen af den tilståelse kom desuden, at hun jævnligt leverede amfetamin til en munk i Sattahip Templet.

Politiet fik hurtigt fat på en ransagningskendelse, og af sted gik det så til templet. Målet var den munk, som den arresterede narkohandler Uraiwan Banlengsena havde angivet.

Den razzia gav pote. Tre munke blev arresteret. Nemlig Phra Sarawut Phromrak, 20, Phra Jakkarin Chaiyo, 26, og Phra Surasit Meesuk, 21.

All tre dumpede til den efterfølgende tissetest. Det samme skete for yderligere to beboere i templet, nemlig Khun Somchai Sutthijaroon, 19, og Phornthep Chairipu, 32.

Og ja, vi er stadig i templet, politiet fandt også en pistol, en kødøkse, et knojern, nogle pronografiske DVDér, udstyr til misbrug af narkotika, og lidt udstyr til madlavning, plus nogle råvarer.

Under afhøringer kom det frem, at alle de anholdte munke, var rykket ind i templet, i et forsøg på at undgå sigtelse for adskillige overtrædelser af kriminelle love vedrørende narko.

Phra Phromrak forklarede, at han fortsatte med at bruge amfetamin, efter at han var blevet munk, måske fordi det var så nemt at skaffe, via hans mors venner, skriver PattayaOne.

De fem anholdte tilbageholdes nu. Og ud over sigtelse for misbrug af narkotika, vil de fem med stor sandsynlighed også blive smidt ud a templet, for overtrædelse af de regler og traditioner, som munke er underlagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar