Populære indlæg

onsdag den 21. juli 2010

Manchester United forbudt i Malaysia

Via Tipsbladet: Manchester United er populære over det meste af verden, og også i Malaysia. Sidste sommer var der mere end 40.000 tilskuere til en træningssamling i landet, da United var på rundrejse i Asien, og så sent som i marts underskrev klubben en femårig sponsoraftale med Telekom Malaysia.

Blandt landets religiøse ledere er klubben dog ikke populær. Det er logoet med den velkendte djævel, der gør, at lederne nu erklærer, at det er uacceptabelt at være iført Manchester United-trøje i Malaysia.

- Der er ingen undskyldning for at være iført den slags klæder, for det betyder, at man som muslim idoliserer et symbol fra en anden religion. Man kan ikke komme på undskyldninger baseret på underholdning, mode eller sport, siger Datuk Nooh Gadot, mufti i delstaten Johor, ifølge Daily Telegraph.

Han bliver bakket op af sin kollega fra delstaten Perak, Tan Sri Harussani Zakaria, der siger, at muslimer, der ifører sig trøjen er "på vej ned af syndens sti".

Heller ikke trøjerne fra Brasilien, Portugal, Serbien, Barcelona eller Norge er ifølge avisen synderligt populære. Her er problemet det kors, der er i emblemet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar