Populære indlæg

fredag den 23. juli 2010

Bangkok: Stangdrukne kvindelige studenter i slagsmål – én dør af knivstik

T/N: En gruppe af stangdrukne kvindelige studenter i Bangkok, var fredag aften involveret i et klike opgør, som endte med, at en 21 årig kvinde døde efter knivstikkeri, skriver PDN.

LOS (Land of Smiles) blev natten til lørdag forvandlet til et fordrukkent og voldeligt kaos, I det mindste foran lejlighedskomplekset “Diamond Place” i Soi Rungsit Pirom nær ved Bangkok Universitet.

Efter at politiet havde modtaget anmeldelse, blev der omgående sendt folk til området, for at tjekke på sagen.

På åstedet, en lille restaurant, var der tydelige tegn på voldelige kampe.

Blod var næsten overalt på gulvet, og inventaret i restauranten, var blevet kylet rundt i stort set alle verdenshjørner.

Politiet fik også at vide, at en unge kvinde, var blevet bragt til nærmeste hospital, efter at hun var blevet stukket med en kniv. Vidner bekræftede også, at den unge pige var død. Hun blev kun 21.

Khun Dew, 21, navnet opdigtet, var ven med den dræbte studine. Hun fortalte, at den afdøde, sammen med mange andre, havde fejret afslutningen på en medstudines uddannelse.

Khun Dew erkendte, at de havde været meget højrøstede, og at en gruppe på tre kvinder, havde bedt dem om at dæmpe sig ned.

De tre kvinder forsvandt, men kom senere tilbage med en forstærkning, på 10 andre kvinder.

De begyndte omgående at argumentere med Khun Dew, den afdøde, og med andre blandt de støjende studiner.

Skænderiet udviklede sig hurtigt til et slagsmål, som endte med af den myrdede Khun Tattaya Meejitpaisal, 21, blev stukket med en kniv adskillige gange.

Den store gruppe af kvinder, flygtede dog så snart, de opdagede hvad der var sket.

KhunDew og hendes veninder hjalp Khun Tattaya på hospitalet, men sidstnævntes liv stod ikke til at redde.

Khun Meejitpaisal, var tre år henne i sine studier, hun kom oprindeligt fra Petchaburi. Hun blev stukket tre gange med en kniv.

Politiet fandt senere adskillige blodstænk i lejlighedskomplekset GB Place, og det er i første omgang der, politiet vil lede efter knivmorderen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar