Populære indlæg

mandag den 26. juli 2010

Phuket: Fransk turist tre uger bag tremmer efter tyveri i lufthavnen

T/N: En fransk turist, som er anklaget for at have stjålet, fra en anden turist håndbagage i Phuket International lufthavn, befinder sig stadig i fængslet, skriver Phuket Gazette.

Manden blev arresteret den 5. juli kl 21.30.

I følge Tachatchai Politi, som behandler alvorlige sager i lufthavnen, skete der følgende den 5. juli:

Manden ankom til scanning anlægget i afgangshallen. Han stod i køen bag en thai mand.

Thai manden havde glemt sin håndbagage, han gik uden at tænke på sine værdier, og den franske turist tog tasken.

Franskmanden smuttede ind på toilettet, gennemrodede tasken, og fjerne 9.800 bath i kontanter, samt en meget dyr mobiltelefon. Og han efterlod derefter tasken på toilettet.

I mellemtiden blev thai manden klar over sin fadæse, og vendte tilbage til scanneren, hvor han slog alarm.

Næsten samtidigt kom en kvinde ned og henvendte sig til sikkerhedskontrollen. Hun fortalte at hun havde siddet ovenpå og ventet på sit fly, og havde kigget på livet, som udspillede sig under hende.

Hun fortalte at hun havde set thai manden glemme sin håndbagage, og at hun så den franske turist samle den op og smutte ud på toilettet med den.

Den 24 årige franskmand, var på vej hjem efter sin ferie, som begyndte den 11. juni. Han er blevet forklaret af politiet, at beviserne mod ham er overvældende, og at det vil være bedst for ham at tilstå.

En tilståelse vil gøre det muligt at afslutte sagen, det hele vil formodentlig ende med en mindre bøde, og han kan så, sandsynligvis, forlade Phuket hurtigst muligt.

Men franskmanden fastholder, at han er en uskyldig mand, og han har aftale med en forsvarsadvokat, i den kommende uge. Sagen mod ham, er berammet til at komme for retten den 14. august.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar