Populære indlæg

mandag den 19. juli 2010

Phuket: Begik selvmord på sin yndlings ø - måske

T/N: En englænder hoppede søndag ud fra altanen på sit hotel I Phuket. Og politiet er overbevist om, at der er tale om et selvmord, skriver Phuket Gazette.

Den afdøde britiske statsborger, Mark Edward Stevens, fra Storbritannien, boede på et hotel på Rat-U-Thit 200 Pi Road i Patong. Han ankom for to uger siden.

Det var hotellets personale, som ringede efter redningskorpset. Da de ankom, fandt de liget af Mr Stevens, med kraniebrud og kvæstelser på armene.

Den døde krop blev bragt til Patong Hospital for obduktion.

I den afdødes tegnebog fandt man et brev, som undskyldte for hans handling, springet, selvmordet, moderens smerte.

Mr Stevens skrev desuden at han havde været ude af stand til at løse en konflikt med en ældre bror, og som et resultat af den uløselige konflikt, valgte han at tage springet.

Selvmorderen gik ikke i detaljer, omkring problemerne med broderen.

Politiet forklarer desuden, at det ikke var tilfældigt, at det netop var Phuket, som blev stedet hvor englænderen valgte at sige farvel til livet. Phuket var hans yndlingssted. Intet mindre. Farvel.

På Mr Stevens værelse fandt politiet en whisky flaske, og der var også blodspor fra mandens værelse, til taget over femte etage.

En sikkerhedsvagt som så faldet, erklærede til politiet, at han straks efter faldet drønede op på taget, og da han kom der op, var taget tomt for mennesker.

Som det er netop nu, satser politiet på at Steven rent faktisk begik selvmord. Men for at være på den sikre side, venter man med at lukke sagen, indtil man har modtaget resultatet af lægernes obduktion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar