Populære indlæg

fredag den 16. juli 2010

Phuket: Narkohandler og hans gravide kæreste sendt bag tremmer – én ad gangen

T/N: Det begyndte med at en gravid kvinde fra Kalasin blev arresteret Soi Suwanna, nær Robinsons stormagasin i Phuket Town.

På hendes ID kort står der Chonladda “Nui” Siricane, og hun er 30, og kommer fra Kalasin i Isarn. Hun blev arresteret den 12. juli klokken 18.00.

Hun blev sigtet for at have otte amfetaminpiller på sig. Pillerne blev konfiskeret, og kvinden med et nyt lille liv i maven, kom bag lås og slå.

Yderligere efterforskning førte til anholdelse af Khun Chonlada’s narkosmuglende kæreste, plus fem detailsælgere og kunder, fortæller politiet til Phuket Gazette.

Politiet lavede et godt stykke arbejde, men de havde også, endnu en gang, fordel af, at deres mistænkte ikke kan holde kajen lukket. De plaprer over sig.

Khun Chonladda, som er gravid, afslørede sin egen kæreste, manden som er far til hendes foster.

Hun havde fået de otte piller af ham - kæresten, nemlig Khun Yotsakorn “P” Yod-ar, 36, som er fra Bangkok.

Kvinden fortalte også, at kæresten skulle ankomme fra kongerigets hovedstad med bus, tirsdag klokken 20. Politiet fik også at vide, hvor kæresten normalt hopper af bussen.

Næppe havde Khun Yotsakorn trådt ned fra det nederste af bussens trin, inden han var forsynet med at sæt håndjern. Det skete ved Siam Commercial Bank afdelingen, ved Rajabhat krydset på Thepkrasattri Road.

1.000 piller havde fyren på sig. De blev beslaglagt, og fyren blev bragt til Phuket City Politi Station, hvor han blev sigtet for smuggling og handel med narkotika.

Fem detailsælgere og eller brugere blev arresteret, de havde små mængder af amfetamin på sig.

Five of their sub-agents or customers were arrested in a sting operation with small amounts of ya bah or ya ice (crystal methamphetamine) at around 7:30pm on Tuesday at the Pure Mansion apartment complex on Chao Fa East road.

En politi major fortalte Phuket Gazette, at man i Phuket Citi politi distrikt, arresterer cirka 200 personer, for handel med narko hver eneste måned.

Alt i alt er der alene i juni måned, arresteret 397 for narkohandel i Phuket. Det giver en stigning på 44 % i forhold til samme måned sidste år.

“Hver eneste gang politiet arresterer en sælger af amfetamin, forsøger vi at finde hele eller dele af deres netværk. Det er en politik, vi har modtaget fra Politiet hovedkvarter i bangkok, fortæller politi majoren.

Han hælder flere guldkorn ud af ærmet, mon journalisten tabte kæben af bar benovelse?

”At anholde sælgerne af narko er ikke den rigtige løsning. Hvad vi virkelig behøver er, at lære de unge i Phuket, hvor farligt narkotika er, så vi undgår, at de ikke ønsker at købe narko. Det vil hjælpe de unge til at de kan beskytte dem selv”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar