Populære indlæg

lørdag den 10. juli 2010

Opdagede at kæresten havde HIV og voldtog hendes fireårige datter som hævn

T/N: En mand i cambodjanske Kampong Cham opdage at hans kæreste gennem længere tid faktisk havde HIV. Det gjorde manden så tosset, at han som hævn voldtog kærestens 4- årige datter.

Det er Cambodia Daily som bringer historien som en lille notist.

Manden, Yuorn Khoeum, 28, voldtog den lille pige torsdag morgen, mens moderen var af sted på markedet for at handle.

”Den mistænkte tilstod uden frygt for eventuel straf og øvrige konsekvenser, siger den lokale politichef Mr. Hour til avisen.

Hour fortæller desuden den forfærdelige historie om at den lille piges moder har holdt på sin HIV hemmelighed overfor hendes kæreste Yuorn Khoeum. Og han sætter det faktum i direkte forbindelsen med kærestens voldtægt af den lille pige.

ADHOC menneskerettighedsorganisationens repræsentant Thy Somalai frygter nu, at den lille pige på fire, ud over at være blevet voldtaget af sin stedfar, måske også er blevet smittet med HIV.

ADHOC har på landsplan, registreret 113 tilfælde af voldtægt mod børn, i årets første fire måneder. Men de aktuelle tal er typisk meget større. Ofte forlanger politiet penge for at efterforske en sag. Måske forlanger de 50 $ eller 200 $ for at løfte rumpen og komme i gang. Det er enorme beløb for de fleste cambodjanske familier.

Cambodia Daily alene, har skrevet om 32 tilfælde af voldtægt, mod børn siden maj måned. Sagen om HIV hævnen er dog så grusom, at politi og domstol formodentlig bringer den hævnlyste mand til retten og dømmer ham.

Som en lille fodnote kan det fortælle, at cirka 1.2 af alle gravide kvinder i Cambodja har enten HIV eller HIV/ AIDS.

HIV/AIDS blev indført til Cambodja, af de fredbevarende styrker fra FN (UNPAC) først i 90erne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar