Populære indlæg

søndag den 11. juli 2010

Pattaya: Gravid bar-kvinde fødte sund dreng lige bag Emily Beer Bar

T/N: Lørdag aften fødte Khun Thasaphorn Singthawat, 33, en sund og stor knægt på 3. kg, bag Emily Beer Bar, i Soi Buakhao i det centrale Pattaya.

Den nybagte mor boede i et værelse bag baren, og folk omkring hende blev stort set lige så overraskede over det nu pludselig skulle være, fødslen var pludselig i gang, skriver PDN.

Khun Thasaphorn Singthawat var heldig at en tidlige barfodsjordmoder var i nærheden, nemlig Khun Singthawat, som bare tog over sådan lige på stedet, som den type kvinder nu en gang er verdensmestre i. Sig lige ”det svage køn” én gang til.

Efter at det hele omkring fødslen var klare, blev redningskorpset tilkaldt, og de bragte bade mor og baby på hospitalet.

Læger udførte de nødvendige test, og de kunne med et smil konstatere at noget så naturligt som en fødsel, faktisk godt kan lykkes, uden professionelles hjælp. Ok, det gjorde måske lidt mere ondt end normalt, men…

På det tidspunkt I forløbet var journalister kommet frem til sengekanten.

Faderen til den nyfødte dreng var en engelsk kæreste. Eller X- kæreste, han var smuttet kort tid efter at hun var blevet gravid.

Hun fortalte desuden, at hun faktisk havde én søn i forvejen, en knægt på 10, med sin tidligere thai mand, som i øvrigt også smuttede. Ja men det gør de jo, sådan nogen. Ikke altid selvfølgelig, men måske tit og mange gange.

Khun Thasaphorn Singthawat fortalte, ikke overraskende, at hun mødte den lille baby fader, ham englænderen som smuttede, da hun arbejde som barkvinde i Pattaya, en karriere hun havde indledt efter at thai manden sagde farvel.

Faderen til babyen havde forladt hende uden penge, hun hutlede sig faktisk igennem, og venlige veninder og bar ejeren i særdeleshed, havde forbarmet sig over hende og ladet hende bag omme bag baren.

Khun Thasaphorn Singthawat forklarede desuden, at fødslen bare kom så pludseligt. Og hun var dybt taknemlig for at barfodsjordmoderen og alle andre havde hjulpet hende så meget som de vitterligt havde gjort. Hun takkede for al den forståelse, hun havde mødt i den vanskelige periode i hendes liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar