Populære indlæg

tirsdag den 27. juli 2010

Pattaya/ Sattahip: Påvirket kvinde tager planke - slår sin mand bevidstløs – og løber sin vej

T/N: Det er PattayaOne, som lige bruger den følgende historie til at fortælle, at vold i hjemmet ikke er noget usædvanligt hverken i Thailand eller i resten af den verden, hvor mennesker mødes, bliver gift, og får børn, som bliver gift og får børn, som bliver gift… og tæver hinanden… eller som i denne historie, kvinden er ikke svagere end at hun finder den nærmeste skarpe kniv, og skærer sin mand i armen.

I dag tirsdag, tidlig morgen, begyndte en konflikt med stor sandsynlighed med at et par drak og to piller, sandsynligvis amfetamin.

Nogen tid senere blev politiet tilkaldt til et lille lejet værelse bag Dowtan markedet. Anmeldelsen handlede om vold, mellem en mand på 28, og hans tre år yngre kone.

Politiet tilkaldte redningsfolk, som straks efter ankomsten ilede manden til hjælp. Han havde fået et snitsår i en arm.

Khun Anat som offeret hed, hævdede overfor politiet, at hans kone Khun Jar havde drukket om aftenen, og på toppen af en ukendt mængde spiritus, havde hun også drysset piller ned gennem halsen.

Manden var ikke mere sur på sin hustru, end at han snildt kunne drikke sammen med hende.

Og de kunne faktisk også nemt komme op at skændes.

Kvinde rejste sig på et tidspunkt, fandt en planke, og knaldede sin mand i hovedet.

Da han trillede rundt som en sæk ris, sådan cirka, blev kvinden forskrækket, og løb sin vej.

Naboer tilkaldte politiet, som nu har sat en eftersøgning i gang. De vil gerne tale med den unge repræsentant for det svage køn. Med eller uden planke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar