Populære indlæg

lørdag den 10. juli 2010

Phuket: Familie udlover dusør for at få deres dreng tilbage

T/N: Familien til en 13 årig dreng, Anuchit “Erk” Tan-a-pirom, som forsvandt fra hans hjem I Wichit for næsten tre uger siden, udlover nu en dusør på 5.000 bath for oplysninger der medfører at familien for deres dreng tilbage.

Anuchit “Erk” Tan-a-pirom forsvandt den 19. juni om morgenen.

Hans tante, Warangkana Tan-a-pirom, 33, har opsøgt Phukest reporter’s klub, i Phuket Provins Departement, for at bede de lokale medier om hjælp.

“Nogle mennesker fortalte mig, at de så ham på en Internet Café på Phun Pol Road, Soi 7 for fem dage siden. Men da vi tog der hen, kunne vi ikke finde ham” fortalte tanten til Phuket Gazette.

Hele den sidste uge har der flere gange været oplysninger fremme, som lød positive og som gav håb om at drengen blev fundet. Men hver gang er eftersøgningen løbet ud i sandet.

Anuchit “Erk” Tan-a-pirom levede sammen med sin bedstefar, i et hus på Vakdidet Road i Wichit, efter at hans forældre blev separeret. Hans far arbejder i Kata i Puhket, sagde Khun Warangkana.

Hun virkede meget bekymret for sin nevø, og hun fortalte, at hun var utilfreds med politiets hjælp med at finde drengen.

Tanten beskrev knægten, som tavs og uartig, og hun frygtede at han var ved at komme ind I noget snask med narko eller kriminalitet, sådan bare for at skaffe penge til at leve for.

“Han må være løbet tør for penge kort tid efter at han forsvandt den 19. juni”, siger tanten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar