Populære indlæg

torsdag den 15. juli 2010

Phuket: Kvinde testamenterer sit hus til amerikansk ægtemand, og skyder så sig selv

T/N: En amerikaners hustru, som havde et dårligt helbred, med en masse stress på toppen af det, begik selvmord, ved at skyde sig selv i hovedet

Politiet modtog ved middagstid torsdag en anmeldelse om, at en ung thai kvinde havde begået selvmord i Romance Grand Ville, Soi Thai Udom i Naklua, skriver PDN.

Redningsfolk blev sendt af sted, for at se hvad de kunne gøre. Politiet ankom også, for at undersøge sagen.

I stueetagen af en skøn villa i Romance komplekset fandt politiet liget af Khun Rawipha Shehane, 38, som sad med benene oppe på et sofabord. Hun havde et skudhul i tinningen.

Projektilet var gået direkte ind i den ene siden af hovedet, og ud på den anden side. Den blev da også fundet i nærheden af liget.

Der var ingen tegn på at kamp, eller at overgreb havde fundet sted.

Et maskinskrevet brev til hendes advokat, blev fundet senere. Det viste sig at være hendes testamente.

Efter hendes selvmord, skulle hendes værdier, inkl. huset, tilfalde hendes ægtemand Mr. Charles Shehane, måske fordi hun hverken havde familie, eller egne børn.

Yderligere efterforskning viste, at der stadig var fem projektiler i pistolen. Èn manglede.

Politiofficeren som havde ansvaret den middag, i den romantiske villa, tog både pistol og testamente med, som beviser i sagen.

Liget af Khun Rawipha Shehane er nu sendt til obduktion, for at finde spor til, hvad der er foregået.

Den efterladte ægtemand, Mr. Charles Shehane, 56, fortalte politiet, at han var en tidligere amerikansk soldat, som trak sig tilbage for at starte et firma med Design af Kæledyrs gravsteder, før end han flyttede til Pattaya, hvor han giftede sig med den kvinde, som nu formodes at have begået selvmord.

Mr. Charles Shehane og hans hustru Rawipha købte huset sammen, men dog i hendes navn, fordi udlændinge ikke kan eje jord i Thailand.

Amerikaneren forklarede, at han ikke tillod sin kone at gøre ret meget, på grund af hendes sygdom og hendes stress.

Han forsikrede politiet, at han og hans hustru ikke havde haft skænderier eller på anden måde problemer mellem dem, inden hustruen begik selvmord.

Før hustruen fik et projektil gennem hovedet, var amerikaneren gået udenfor. Da han kom tilbage, havde hun skudt sig selv med den lovligt registrerede pistol, forklarede enkemanden.

Hustruen vil blive returneret til Mr. Shehane, når obduktionen er gennemført.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar