Populære indlæg

onsdag den 21. juli 2010

Phuket: Svigersøn mistænkes for at sætte ild til hus

T/H: En mand fra Kalim, som fik sit og familiens hus, brændt ned i weekenden, frygter at det er hans egen svigersøn, som står bag branden i et forsøg på at hævne sig på ejerens tanker om at hans datter og svigersøn skulle lade sig separere, skriver Phuket Gazette.

Politi og brandvæsen fik natten til søndag en anmeldelse om at et hus på Phra Barami Road, Soi 6 i Kalim brændte.

Da 15 brandfolk nåede frem, var det meste af huset på pæle, brændt ned til grunden.

Politiet afhørte den 53 årige ejer af huset, Khun Ha Channoi, som var i husets øverste etage sammen med sin hustru og en søn, da branden brød ud nedenunder.

Alle tre nåede at komme uskadte ud.

Khun Ha fortalte politiet, at han ofte havde revset sin svigersøn på 34, for ikke at behandle hans datter ordentligt. Og Khun Ha Channoi havde endda foreslået, at han datter og svigersøn blev separerede.

Svigersønnen havde svaret med trusler om at brænde huset ned, og desuden slå svigerfaderen ihjel.

Først troede svigerfaderen at det blot var en spøg.

Men nu, hvor huset er brændt ned til grunden, mener Khun Ha Channoi, at svigersønnen må have ment sine trusler alvorligt.

Khun Ha Channoi fortalte desuden politiet, at han oven i at huset var gået op I flamer, også havde mistet 60.000 bath, som var I huset da flammerne tog fat.

Politiet anslår de samlede skader på huset til at være 700.000 bath.

Svigersønnen eftersøges nu, politiet vil meget gerne tale med ham om branden, uden at udelukke andre årsager til branden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar