Populære indlæg

torsdag den 22. juli 2010

T/N: Politichefen fra DSI, Sittiporn Charoenput, et særligt politikorps under justitsministeriet, har nu tilbudt at blive testet i en løgnedetektor. Det sker efter at kostbare juveler er forsvundet i DSI´s varetægt, skriver The Nation.

Politichefen som tilbyder at bliver testet I en løgnedetektor, er den eneste som har haft løgnen til et pengeskab som indeholdt 40 glitrende juveler.

Juvelerne blev fundet i Pathumwanaram Templet i slutninger af de såkaldte Rødskjorte demonstrationer i Maj 2010.

Juvelerne blev givet videre til netop DSI, som beviser.

"Vi modtog juvelerne fra Centre for Resolution of Emergency Situation (CRES) den 22. maj, og vi har siden da opbevaret værdierne i et pengeskab”, siger politichefen.

Ejeren af Phet Siam Jewellery Centre, siger at juvelerne blev stjålet fra hans butik. Han besøgte DSI den 2. juli, og klagede den gang over, at en ring og to sæt øreringe, var forsvundet.

Det er usikkert, hvor meget de manglende juveler er værd.

"Jeg vil meget gerne bede ejeren af juvelerne om at komme tilbage, så vi kan tjekke juvelerne sammen, én efter en”, tilbyder politichefen.

I følge Sittiporn, er pengeskabet placeret i et forstærket værelse, på 6. etage i DSI´s hovedkvarter. Kun to DSI officerer inkluderet Sittiporn, kan passere den øjenskanner, som er installeret, og derefter gå ind i det forstærkede værelse, som i øvrigt også er beskyttet af jernporte.

Ejeren af juvelererne, er blevet tilbudt 300.000 bath, i kompensation, for at afslutte sagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar