Populære indlæg

mandag den 26. juli 2010

Phuket: Mand som dræbte hushjælp jages af politiet

T/N: En kvinde som arbejdede som hushjælp i en luksusvilla nær ved Sirinath National Park, blev dræbt i sidste uge. Politiet siger nu til Phuket Gazette, at de ved hvem morderen er, og at de forventer at arrestere manden i løbet af kort tid.

Mordet blev anmeldt torsdag aften til politiet i Tah Chat Chai. Manden som anmeldte mordet var ejeren af luksusvillaen, som også var den myrdedes arbejdsgiver, nemlig Khwanjai Aroonjareornkul, 50.

Villaens ejer desuden det velkendte lejligheds kompleks i selve Phuket by, skriver avisen Thai Rath.

Tha Chat Chai Politi er I besiddelse af optagelser fra fire forskellige kameraer, og man har helt bestemt optagelser fra kl 18,00, hvor morderen koldt og kynisk skærer halsen over på den 43 årige kvinde, Sunee Premprasert, og derefter forlod hende død, som hun var.

Han fortsatte derefter rundt i villaen i et forsøg på at finde værdier, men da det mislykkedes, forlod han huset tomhændet. Altså ud over at han nu pludselig en anklage og en straf for mord med som bagage.

Den mistænkte beskrives som værende i 30erne, og mellem 165 cm og 170 cm høj. Da mordet fandt sted, havde han overskæg.

Manden bar en langærmet lyseblå skjorte, jeans, og hvide gummisko.

Politiet har rundsendt fotos af manden til andre politistationer.

De afviser at sende fotos ud til medierne, i frygt for at sabotere deres egen efterforskning. Men de lover til gengæld, at en anholdelse er nært forestående.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar