Populære indlæg

onsdag den 21. juli 2010

" Var det ét, to eller tre år siden du glemte…"

T/N: Det var i søndags, det var i Pattaya, og gangpigen stod inde på det lille lager, som Diana Dragon Apartments i Soi Diana Inn bruger til opbevaring af gæsters bagage og glemte sager.

”Var det ét år, to år, eller tre år siden du glemte dit bagagestativ?” spørger gangpigen mens hun kigger Global Georg ind i øjnene.

Måske har hvert år sit hjørne i lokalet, hvem ved.

Global Georg står og vipper op og ned på fødderne, inderst inde tror han ikke på sit eget projekt, men nu skal det prøves af, mens kokken nede i Diana Dragons restaurant forbereder en Cheese Burger.

Gangpigen finder sin Mobiltelefon. Første opkald fungerer ikke. Men det gør det næste. Ansigtet på den hjælpsomme gangpige lyser op, men der er stadig lidt uklarhed. Nemt er det ikke at forklare, at en tidligere gæst har glemt noget han tegnede inde venstre hånds håndflade, nogle bukkede rør med to hjul i hver sin side, en bagagevogn, ja hvordan forklarer man det på thai.

Global Georg giver næsten op, og bruger sin ventende Cheese Burger som undskyldning til at trække sig, og overlader gangpigen til sig selv.

Nede i restauranten, også kaldet Sportsbaren, er Burgeren allerede ankommet. Isterningerne i det glas som rummer en Chang Fadøl fra flaske, er næsten smeltede.

I gang med mad og fadøl. Det med bagage vognen bliver alligevel aldrig til noget. Tænker Global Georg, og stopper den første bid i munden.

Fem minutter senere kommer hun op gennem restauranten, gangpigen, og hun har noget på slæb. Nemlig Global Georgs bagagevogn.

Da hun står to meter fra den spisende mand, løfter hun et gråt stativ med to hjul op, og spørger:

”Er det denne her?”, mens hun smiler. Pludselig er hun meget kønnere, end før.

Og jo, projektet lykkedes.

Bagagevognen blev købt i Hat Yai i august sidste år, den gjorde meget gavn indtil ankomsten til Pattaya tre dage senere, hvor den blev glemt på værelset, da Global Georg rejste videre. Og nu godt elleve måneder senere, finder personalet, stort set uden problemer, den glemte genstand.

100 bath hopper op af en brystlomme, og bliver klemt ind i en spinkel thai kvindehåndflade.

Da gangpigen går tilbage til sit job, vrikker hendes numse meget, på en meget glad facon.

Og da hun en halv time senere kører hjem, det er blevet fyraften, vinker hun begejstret fra sin MC.

Endnu en positiv historie fra Pattaya.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar