Populære indlæg

mandag den 12. juli 2010

Pattaya: Englænder giver den som butikstyv – gemmer golfkølle i bukserne

T/N: Skuespilleren fra stumfilmene tid havde en frase: ”Har du el revolver i lommen, eller er du bare glad for at se mig.

Gad vide hvad Mae West ville have sagt, hvis hun havde set den engelske butikstyv, som tirsdag blev nappet med intet mindre end en golfkølle i sine bukser?

Det hele skete i det forholdsvis nye indkøbscenter, på strandvejen i Pattaya.

Det er PDN, som bringer historien. De har også billeder af butikstyven. Han ser da ellers meget normal ud!

Politiet i Pattaya fik tirsdag formiddag et opkald, det kom fra Central Festival Department Store, det er vel ikke mere end 200 meter fra politistationen.

Da politiet nåede frem, blev de mødt af en sikkerhedsvagt, og ikke mindst Mr. Christian Clarke, 34, som rejser med britisk pas.

Mr. Clarke holdt på en meget fin golfkølle, nemlig en Titleist “Scotty Cameron”, som han havde gemt I sine busker. Værdien af køllen er omkring e 15.000 bath.

Politifolkene tog en snak, med ejeren af butikken. Han fortale, at englænderen meget høfligt havde spurgt til køllen, hvad den kostede?

Men da ejeren var optaget af noget andet, tog englænderen chancen, og gemte køllen i sine bukser. Han havde glemt, at der findes sikkerhedsvagter i Thailand. Og at nogle af demfaktisk passer deres arbejde.

Så da den kære butikstyv forsøgte at forlade butikken, blev han stoppet af sikkerhedsvagten, som kunne mærke en golfkølle i mandens bukser.
.
Mr. Clarke er nu tilbageholdt. Han bliver sigtet for tyveri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar