Populære indlæg

torsdag den 22. juli 2010

Pattaya: Arrest af narko handler gør to børn forældreløse

T/N: En narkohandler er blevet anholdt i Bang Saray. Anholdelsen var rent professionelt godt politiarbejde, men aktionen har efterladt to børn, uden forældre til at give dem kærlighed og omsorg.

Kuhn Natthaphol Thapbai, 30, fra Bang Saray, Sattahip, er en velkendt narkohandler. Og politiet gik i aktion, fordi man mistænkte, at narko misbrugere misbrugte narko i narkohandlerens hjem udenfor Pattaya.

Politiets efterforskning beviste i følge PDN, at Khun Thapbai købte amfetamin piller, også kaldet Ya-ba fra Khun Sophon Yodgnam, 32, i fiskerlandsbyen Bang Saray syd for Pattaya.

En civilklædt betjent agerede ”Narko kunde”, og købte to piller, til i alt 500 bath.

Aktionen førte til anholdelse af to mistænkte, Khun Chuphong Ngernphutduang, 35, og Khun Seksak Ngernphutduang, 25, som tilstod at de var involveret i narkohandel.

Ransagning af huset betød af politiet fandt en pistol, 66 amfetamin piller, og en større mængde udstyr til brug af amfetamin.

Alle de fundne genstande blev konfiskeret som beviser, til en kommende retssag.

De to mistænkte blev sigtet for handel med narko.

Da politifolk klikkede håndjern omkring håndleddene på Khun Sophon, fik de at vide, at hans to små børn på 2, og 1 år, nu skulle leve sammen med familie, som ikke havde økonomisk baggrund for at tage sig af børnene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar