Populære indlæg

onsdag den 28. juli 2010

Phuket: To anholdt med 8.000 amfetaminpiller, den ene var løsladt mod katin i en anden sag om narko

T/N: Politiet arresterede mandag to mænd, som forsøgte at smuggle 8.000 amfetaminpiller ind i Phuket via Tah Chat Chai.

Politiet i Tah Chat Chai identificerede de to som Khun Wesarat Ninjamrat, 35, og fra Nanthaburi, og Khun Jad Jedklang, 26, fra Nakhon Sri Thammarat.

Khun Wesarat var formodentlig påvirket af piller, da han blev arresteret. Og han var iklædt en T shirt som var påtrykt New York City Police SWAT Team.

Pillerne var pakket ned i forskellige bokse.

Sammen med amfetaminpillerne, fandt man også 2.85 gram koncentreret amfetamin, også kaldet ya ice.

Først fortalte Khun Wesarat, at pakkerne indeholdt gaver til hans chef i Phuket by, og at han nødigt ville have at politiet tjekkede pakkerne, af hensyn til den smukke indpakning.

Politiet fandt også remidier til at ryge ya ice, 2,380 baht i kontanter, fem mobiltelefoner, tre bankbøger, tre ATM kort, samt en Bangkok registreret Toyota Vios, som Khun Wesarat kørte i, da han blev stoppet.

Begge mænd blev sigtet for at være i besiddelse af amfetamin og Ya ice, som for at planlægge at sælge den ulovlige narko.

Khun Wesarat insisterede på, at han kun transporterede pillerne, han havde absolut ingen planer om at begynde at sælge stoffer.

Han erkendte dog, at 73 af pillerne var hans egne, og at de kun var til eget brug.

Khun Wesarat forklarede desuden, at han rent faktisk kun var løsladt mod kaution, at han havde en sag kørende om besiddelse af Ya ice i Kamphaeng Phet provinsen.

Han skulle melde sig i retten, i den sag den 29. juli.

Den driftage herre tilstod også, at de 8.000 piller kun var en mindre del af en total ordre på i alt 24.000 piller, som han selv havde smuglet ind i Phuket den 22. juli.

Politiet har dog problemer med at tage mandens udsagn for givet, fordi manden var tydeligt påvirket af amfetamin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar