Populære indlæg

tirsdag den 20. juli 2010

Pattaya: Tasketyv arresteres af borger efter at han kørte ind i sit offer

T/N: Tirsdag morgen kørte to unge kvinder hjem fra arbejde. Hvad de ikke vidste, var, at en knap så succes fyldt MC chauffør havde ladet sig overtale af en kammerat til at supplere sine indtægter med et bijob som tasketyv, skriver PDN.

Da de unge kvinder kørte og småsnakkede, glade var det, det var jo endelig blevet fyraften denne tidlige morgen, blev en taske pludselig fravristet kvinderne.

Sekunder senere kørte de to mænd ind i deres ofre, tyveknægte trille rundt på asfalten i en stor forvirring. Den del af røverparret som holdt den frarøvede taske, nåede at flygte, mens den anden, MC chaufføren, blev arresteret af en civil borger.

Det ene af de to ofre blev kvæstet, da hun ramte asfalten.

Endelig kom politiet, som tog over fra det vidne som havde anholdt MC chaufføren. Han fik et sæt håndjern omkring sine håndled, sikkert skulle det jo være, og af sted gik til politistationen, hvor det ene offer fortalte politiet, at hun havde mistet to mobiltelefoner, plus nogle kontanter.

Den af de to røvere, som politiet havde under deres kontrol, fortalte at han arbejdede som MC chauffør i Wongamart, men at det var barske tider.

Pengene hang ikke på træer.

Og han lod sig derfor overtale af en kammerat, til at gå med i nogle deltidsjobs som taskerøvere. Lidt supplement til den alt for lille daglige indtægt, var bestemt velkommen.

Manden er nu bag tremmer, hvis der er en familie, hustru og børn, som ellers gør deres bedste for at få livet til at trille fremad, får de det barsk nu, hvor den 28 årige farmand, formentlig vil få en fast aftale med de thailandske myndigheder, mindst nogle måneder frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar