Populære indlæg

torsdag den 29. juli 2010

Pattaya: To mistænkte narkohandlere anholdt af Navy Narcotics Officerer

T/N: Den thailandske Marine politis narkotika afdeling har været på jagt efter en mistænkt narkohandler, der bor i det sydlige Pattaya, og som menes at rejse til Sattahip området stort set på en daglig basis, for at sælge narko.

Tidligt onsdag morgen mødtes politifolk ved Big C i det sydlige Pattaya, og planlagde deres operation. Målet var at tage den travle rejsende på fersk gerning.

I samarbejde med en narkohandler var der lagt en fælde for mannden som havde det med at rejse til Sattahip.

I Soi Tamsamakee Temple i det sydlige Pattaya, skulle den omtalte narkohandler købe amfetamin for 40.000 bath, med mærkede pengesedler.

Operationen gik som planlagt, og politiet kunne anholde Khun Sunan 23 år, der havde de mærkede pengesedler på sig, efter at have byttet dem for 32.97gram amfetamin, som var pænt og nydeligt pakket ind i 10 plastikposer.

En tredje mand, som var operationens vigtigste mål, Khun Suchart, 26, blev fundet i nærheden, og Khun Sunan bekræftede på stående for, at jo da, det var da en stor og vigtig narkohandler der stod foran dem.

De to mænd blev overført til Pattaya Police Station, hvor de begge blev sigtet for narko kriminalitet.

En tredje mistænkt forhandler, Khun Daert, som også bor i Pattaya, menes at have leveret amfetamin til Khun Sunan, og bliver ny jagtet af Marine politiet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar