Populære indlæg

tirsdag den 20. juli 2010

Phuket: Politiet napper englænder med narko gemt væk i sine trusser

T/N: En englænder troede at alt var i den skønneste orden, selvom han bar rundt på en hel del kokain, og amfetamin. Det var jo gemt jo gemt så evigflot af vejen.

I mandens underhylere.

Men ikke desto mindre blev englænderen alligevel arresteret, ved den fine Dala resort ved Bang Tao, hvor han ifølge politiet havde hygget sig med at tjene lidt penge ved at sælge kokain og amfetamin, som blev leveret direkte fra eget lager.

Måske fortalte manden ikke sine kunder, at lageret rent faktisk var hans underbukser..

Sent om aftenen, for ganske nyligt, klappede fælden dog. En telefon ringede, dens jeger David Kevin Griffin, 50, bekræftede at han nemt kunne levere den bestilte mængde varer, nemlig ti poser med mindre doser af amfetamin.

Englænderen fandt dog de bestilte stoffer i hans bil, en Toyota Vios, hvor han i en brun kuvert havde poser med stoffer.

Politiet har desuden fortalt Phuket Gazette, at de senere fandt 3.4 gram amfetamin i mandens underbukser. Og 1.25 gram kokain i hans tegnebog.

Efter at Kevin Griffin var arresteret og sov i sin celle, som han nok delte med et uspecificeret antal medfanger, besøgte politiet hans lejede hus i Soi Pasak Moo 4 i Cherng Talay, hvor de, ifølge dem selv, fandt yderligere mængder af narko. Nemlig 13.55 grams marijuana, 1.3 gram amfetamin, og 2.5 gram kokain.

Politi officerer siger til Phuket Gazette, at Mr Griffin tidligere blev arresteret den 4. februar, og var blevet løsladt mod kaution, efter at han var arresteret med narko på sig.

En talsmand for Phuket fængsel siger i dag, at Mr Griffin var tilbageholdt, uden mulighed for at blive løsladt mod kaution.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar